Credo Solingen Logo

Dostupni proizvodi:

Credo Duo Rašpa

Duo soft rašpa je namjenjena svima i može se koristiti gotovo svakodnevno. Laganim kretnjama naprijed – nazad sa brusnim papirom visoke klase s finom i grubom stranom lagano i slobodno njegujte svoje pete.

CREDO uvijek nastoji ispuniti ideju održivosti gdje god je to moguće. Jednostavno skinite tupi papirić i zamjenite je novom u istoj veličini. U pakiranju extra refili.

Duo rašpu možete koristiti za vrijeme kupanja ili tuširanja. Mogu je koristiti i dijabetičari.

Credo Magic Hallux Day&Night

Kad je u pitanju njega nogu CREDO je tu kao kod kuće. 75% žena pogađa Hallux Valgus nazvan još i iskrivljanje palca u stranu ili iskrivljani prsti-kao još i tzv. čukalj.

Kada se kosti srednjeg dijela stopala koje vode do palca zbog najčešće spuštenog i proširenog dijelka stopala te pritišću prema van, pri čemu pali kreću prema drugim prstima (zbog preuske obuće) i takav zglob napravi jednu grbu, koja svaka cipela pritišće a to može jako boljeti. I zato je tu Credo napravio od najfinijeg medicinskog-silikona Magic Hallux Day˛& Night. Jedan par za lijevo i desno stopalo.

Jednostavno se navlaći preko debelog prsta i gotovo. Može se koristiti na bosim nogama ali i u cipelama.

Credo Magic Hallux Relax

Još jedan novitet od Creda. Zašto su noge glavni ženin motor i glavni pokretač zdravlja. Osim stopala bolni prsti su ženama najveći neprijatelj. Zato je tu Credo Magic Hallux “Relax”.

Jedan par od za oba stopala-prste proizvedeno od medicinskog silikona i neutralan za kožu. Za deformirane prste kao i za čekićaste prste. Idealno za upotrebu bez cipela tijekom noći ili općenito na bosu nogu.

Posebna preporuka za kandža prste i čekičaste. Relax za prste i stopalo nakon dugog hodanja, trčanja, cjelonoćnog plesanja, dugog rada.

Credo Magic Shine rašpa za njegu noktiju

CREDO magic shine 4-strana rašpa za nokte.
1. Za površinsko oblikovanje rubova noktiju.
2. Druga površina uklanja izbočine na površini nokta.
3. površina polira površinu,
4. a četvrta površina daje sjaj poput prozirnog laka za nokte.
Praktični oblik bloka je ergonomski i omogućuje – prema potrebi – lagani pritisak za modeliranje i njegu noktiju.

Premium rašpa za nokte
Kvaliteta koju kontrolira CREDO.

Credo Rašpa za nokte s kutijicom

CREDO mini džepna rašpa za njegu noktiju. Za nokte je idealan pratitelj za torbicu i na putovanju.

Dvije različite površine gruba i meka su idealne za oblikovanje i njegu noktiju.

Zaštićena u prozirnom spremniku-kutijici. Pogodna za putovanje i avionom.
Kvaliteta koju kontrolira CREDO

Credo sigurnosni žileti

Sigurnosi žileti za pedikersku britvicu

Žileti sa plastičnim kučištem za Credo sigurnosnu pedikersku britvicu. Koristiti isključivo sa CREDO pedkierskom britvicom.

Credo sigurnosna pedikerska britvica i žileti

Prije nekoliko godina CREDO je izumio patentirani sustav kapsuliranih oštrica. CREDO je žilete učinio puno sigurnijima.Svi dobri argumenti koji dolaze s izvornim CREDO sigurnosnim žiletom dobivaju dodatak argumenta „sigurnost“.Zamjena žileta jednostavno se vrši pomicanjem oštrice s držača i pričvršćivanjem novog.

CREDO sigurnosni žilet za uklanjanja tvrde kože ima dvije naoštrene strane. Okrenite oštricu kako biste uklanjali zadebljanu kožu na drugoj peti.
Preporučujemo da se nakon svakog tretmana isprazne noževi. Jednostavno ih bacite u kantu za smeće, nikad u toalete. Držati podalje od djece!

Važno: Nikada ne pokušavajte ukloniti noževe iz plastičnog materijala! To uništava cjelokupnu sigurnosnu oštricu i može uzrokovati oštećenja i ozljede!
Sigurnost žileti za rezanje kože ne mogu se sterilizirati niti dezinficirati! Plastična kapsula postaje krhka i može puknuti. To može uzrokovati ozljede!
Praznu dršku čuvajte na suhom mjestu, odvojeno od žileta.

Credo safirna rašpa

Credo safirna rašpa izrađena je od finog obrađenog čelika extra tvrdoće.
Čvrsta, vrlo precizna sa dvije strane.
Gruba i fina.
Idealna za modeliranje noktiju.

Credo antibakterijski kamen za pete

Kamen za pedikuru credo izrađen je od pjenastog stakla.  Staklo se dobiva od fuzije staklenog praha u kojem se termičkim postupkom pri visokim temperaturama ćelije izoliraju od drugih, što spriječava apsorpciju tekućine i širenje gljivica bakterija i mikroorganizama koji u njima djeluju. Zahvaljujući ovom proizvodnom procesu dobivena je potpuna materija s kemijskim sastavom sličnim prirodnom kamenu i ujednačene abrazivnosti, koji jamči potpunu sigurnu uporabu i maksimalnu efikasnost u tretmanu tvrde kože. Pločasti stakleni kamenčići od staklenog stakla klasificirani su kao dermatološki sigurni prema testovima provedenim u laboratorijima koje je odobrilo ministarstvo zdravstva i potrošača.

Credo kamen sa dvije strane fina i gruba strana. Kamen se također može koristiti za ravnanje peta nakon obrade pedikerskom britvicom. Savršeno sredstvo za tuš, kadu, plažu.  Također se koristi za uklanjanje prljavštine i blata s stopala i ruku. Lako se čisti pod vodom. Mogu ga koristiti i dijabetičari. Vodperiv, gotovo neuništiv.

Credo velika grickalica 82mm

Credo velika Grickalica 82 mm-Chrome pokazuje gotovo jednako sjajnu i sjajnu površinu kao instrumenti s niklom.

Oblaganje grickalice niklom ili kromom potrebno je za izbjegavanje hrđe na metalnim dijelovima.

Krom ima veliku prednost u odnosu na nikl što ljudi s alergijom na nikl ne pate kada su koristili kromirane instrumente. Još jedna od mogućnosti kroma je ta mat završna obrada.  Kromirani instrumenti gotovo izgledaju isto kao i prestižni instrumenti od nehrđajućeg čelika.

Imaju vrlo karakterističan sivi izgled. Credo grickalica 82mm chrome je jedna od najprodavanijih grickalica.

Credo grickalica sa rotirajućom glavom

Credo grickalica sa rotirajućom glavom izrađena je od nehrđajućeg čelika  te se može lako koristiti kod potrošača koji pate od alergije na nikl.

Proizvodi od nehrđajućeg čelika ne sadrže takve probleme. Druga velika prednost je činjenica, da u vlažnom okruženju upotrebljavate grickalicu jer neće rđati! Okretna glava čini skraćivanje  noktiju jednostavno, posebno starijim osobama s atrozijom jer ih je moguće prilagoditi.