Credo Solingen Logo

Specijalna Credo linija za dijabetičare od sada i u Hrvatskoj!

Credo Solingen Njemačka, vodeći proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za manikuru i pedikuru, kreirao je specijalnu liniju za svoje klijente koji boluju od DIJABETESA – jedne od najčešćih bolesti današnjeg vremena.

Credo je proizveo specijalnu liniju za dijabetičare. Zašto?

Dijabetičari, naročito ako pate dulje vrijeme od poremećaja metabolizma, pokazuju, u sve većem broju, sljedeće probleme:

  1. Zbog oštećenja vegetativnog nervnog sustava, kod dijabetičara je smanjen proces znojenja. Posljedica toga je pretjerano isušivanje kože što povećava opasnost od povreda i infekcija.
  2. Dijabetičari često pate od poremećaja cirkulacije zbog suženih krvnih žila. Takav poremećaj usporava proces zacjeljivanja i povećava mogućnost nastanka infekcija.
  3. Smanjen osjećaj boli, uzrokovan je oštećenjima krajeva živaca u vegetativnom sustavu, što dovodi do toga da se ozljede često puta odmah ne zamijete, a rane zanemare i ne tretiraju.

Korištenje oštrih i špicastih alata tijekom pedikure ili manikure može dovesti do povrede koja može biti uzrokom opasne infekcije.

Credo MedKako bi spriječio navedeno, Credo je proizveo blago zaobljene vrhove na alatima u dijabetik liniji. Tako napravljeni proizvodi, ukoliko se pravilno koriste, u velikoj bi vas mjeri trebali zaštiti od neugodnih ozljeda. Osim navedenog, potrebno je istaknuti da je isključivo anti-alergijski materijal korišten u svim proizvodima za dijabetičare, a prilikom odabira možete se odlučiti između mat kroma i kiruškog čelika, koji garantiraju zaštitu od korozije. Kiruški čelik se može i sterilizirati.

Pokažite svoja stopala!

Proljeće i ljeto godišnja su doba kada poželimo naše nožne prstiće rashladiti te u predivnim sandalicama prošetati i pokazati svima. Ali, ups!…nakon zimske izolacije i ne izgledaju baš pretjerano atraktivno…Nemate li vremena za pedikera ili jednostavno niste tip osobe koja voli da joj stopala i nokte na nogama uređuju drugi, svakako potražite u parfumerijama kvalitetne proizvode za pedikuru koji imaju Solingen certifikat.

U današnje vrijeme masovne i jeftine proizvodnje svega i svačega u Kini, Tajvanu i drugim egzotičnim krajevima, svakakvi proizvodi mogu se naći pod nazivom Solingen, a da zapravo Solingen (mjesto u Njemačkoj gdje se proizvode originalni Credo Solingen proizvodi) nisu ni vidjeli, već su proputovali pola svijeta da bi nam se krivo predstavili i vrlo nisko spustili ljestvicu kvalitete i trajnosti proizvoda.

Originalna Credo britvica za zadebljanu kožu na petama s kojom se ne možete porezati kultni je proizvod Creda i to u tolikoj mjeri da je postala sinonimom za tu vrstu proizvoda, pa je mnogi prepoznaju pod nazivom Credo britvica, a nezaobilazni je asesoar u vašoj kozmetičkoj torbici.

Tu su zatim brojni inovativni proizvodi poput grickalice sa spremnikom za nokte, vrlo kvalitetne keramičke i staklene rašpice, škarice u raznim bojama i vrlo kvalitetni setovi za pedikuru koji sadrže sav potreban pribor za pedikuru kod kuće.

Isprobajte, uživajte u dotjerivanju svojih stopala i zablistajte njegovane i dotjerane u ljetnim cipelicama!