Credo Solingen Logo
Uncategorized

Pokažite svoja stopala!

Proljeće i ljeto godišnja su doba kada poželimo naše nožne prstiće rashladiti te u predivnim sandalicama prošetati i pokazati svima. Ali, ups!…nakon zimske izolacije i ne izgledaju baš pretjerano atraktivno…Nemate li vremena za pedikera ili jednostavno niste tip osobe koja voli da joj stopala i nokte na nogama uređuju drugi, svakako potražite u parfumerijama kvalitetne proizvode za pedikuru koji imaju Solingen certifikat.

U današnje vrijeme masovne i jeftine proizvodnje svega i svačega u Kini, Tajvanu i drugim egzotičnim krajevima, svakakvi proizvodi mogu se naći pod nazivom Solingen, a da zapravo Solingen (mjesto u Njemačkoj gdje se proizvode originalni Credo Solingen proizvodi) nisu ni vidjeli, već su proputovali pola svijeta da bi nam se krivo predstavili i vrlo nisko spustili ljestvicu kvalitete i trajnosti proizvoda.

Originalna Credo britvica za zadebljanu kožu na petama s kojom se ne možete porezati kultni je proizvod Creda i to u tolikoj mjeri da je postala sinonimom za tu vrstu proizvoda, pa je mnogi prepoznaju pod nazivom Credo britvica, a nezaobilazni je asesoar u vašoj kozmetičkoj torbici.

Tu su zatim brojni inovativni proizvodi poput grickalice sa spremnikom za nokte, vrlo kvalitetne keramičke i staklene rašpice, škarice u raznim bojama i vrlo kvalitetni setovi za pedikuru koji sadrže sav potreban pribor za pedikuru kod kuće.

Isprobajte, uživajte u dotjerivanju svojih stopala i zablistajte njegovane i dotjerane u ljetnim cipelicama!

Next Article