Credo Solingen Logo
Uncategorized

Specijalna Credo linija za dijabetičare od sada i u Hrvatskoj!

Credo Solingen Njemačka, vodeći proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za manikuru i pedikuru, kreirao je specijalnu liniju za svoje klijente koji boluju od DIJABETESA – jedne od najčešćih bolesti današnjeg vremena.

Credo je proizveo specijalnu liniju za dijabetičare. Zašto?

Dijabetičari, naročito ako pate dulje vrijeme od poremećaja metabolizma, pokazuju, u sve većem broju, sljedeće probleme:

  1. Zbog oštećenja vegetativnog nervnog sustava, kod dijabetičara je smanjen proces znojenja. Posljedica toga je pretjerano isušivanje kože što povećava opasnost od povreda i infekcija.
  2. Dijabetičari često pate od poremećaja cirkulacije zbog suženih krvnih žila. Takav poremećaj usporava proces zacjeljivanja i povećava mogućnost nastanka infekcija.
  3. Smanjen osjećaj boli, uzrokovan je oštećenjima krajeva živaca u vegetativnom sustavu, što dovodi do toga da se ozljede često puta odmah ne zamijete, a rane zanemare i ne tretiraju.

Korištenje oštrih i špicastih alata tijekom pedikure ili manikure može dovesti do povrede koja može biti uzrokom opasne infekcije.

Credo MedKako bi spriječio navedeno, Credo je proizveo blago zaobljene vrhove na alatima u dijabetik liniji. Tako napravljeni proizvodi, ukoliko se pravilno koriste, u velikoj bi vas mjeri trebali zaštiti od neugodnih ozljeda. Osim navedenog, potrebno je istaknuti da je isključivo anti-alergijski materijal korišten u svim proizvodima za dijabetičare, a prilikom odabira možete se odlučiti između mat kroma i kiruškog čelika, koji garantiraju zaštitu od korozije. Kiruški čelik se može i sterilizirati.

Previous ArticleNext Article